Terug

Altijd zeer voordelig geprijsd! Gratis verzenden in NL vanaf €50

  • Heel voordelig geprijsd !!
  • Gratis verzending in NL vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug!

Borgmoer (10)

Filters

Er voor zorgen dat de moer niet lostrilt? Maak gebruik van een borgmoer!

Ga je gebruik maken van bouten en moeren, maar wil je er verzekerd van zijn dat het niet meer los kan trillen? Dan kan je het beste kiezen voor een borgmoer in plaats van een gewone standaard moer. De borgmoeren hebben namelijk speciale functies die ervoor zorgen dat ze niet of nauwelijks meer los kunnen trillen. Lees hieronder snel verder waarom je moet kiezen voor een borgmoer in plaats vaan een gewone moer.

Wat is een borgmoer?

Een borgmoer heeft eigenlijk een beetje dezelfde uitstraling als een gewone moer, maar een borgmoer heeft alleen nog een extra kunststof borgring. Deze kunststof ring zorgt ervoor dat de moer niet meer los kan trillen wanneer deze eenmaal is vast gedraaid. De kunststof borgring zet zichzelf vast op de bout, wat ervoor zorgt dat de moer niet meer los kan laten. Een borgmoer is wel voor maar eenmalig gebruik. Wanneer je de moer namelijk elke keer los en vast gaat draaien, gaat de kunststof ring die aan de borgmoer vastzit kapot. Dit zorgt ervoor dat de borgmoer dan niet meer doet wat die moet doen en dus is de werking er dan vanaf. Een borgmoer is daarom maar voor eenmalig gebruik en moet gewoon blijven zitten.

Waarom gebruik maken van een borgmoer?

In sommige gevallen kan het voorkomen dat de bout en moer van elkaar lostrillen. Wanneer je dit het geval is kan dat erg vervelend zijn. Je wilt namelijk dat de materialen gewoon met elkaar bevestigd blijven en de moer gewoon aan de bout blijft zitten en natuurlijk niet los gaat trillen. Gelukkig zijn hier andere soort moeren voor, die ervoor zorgen dat het lostrillen niet meer kan gebeuren en je hier dus niet meer naar om hoeft te kijken. Je maakt dus gebruik van een borgmoer wanneer je meer zekerheid wilt hebben dat je moer niet los kan trillen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »